ΣΠΟΥΔΕΣ

Η παιδιατρική φυσικοθεραπεύτρια Κατερίνα Μάγκου Η Κατερίνα Μάγκου αποφοιτεί το 2000 ως Πτυχιούχος Φυσικοθεραπείας από τη Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας & Πρόνοιας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης.

Το 2003 λαμβάνει εξειδίκευση στη Χειροθεραπευτική Κινητοποίηση (Manual Therapy, Kaltenborn-Evjenth concept), το 2004 στη Νευροεξελικτική Αγωγή (NDT-Bobath) και το 2008 στην Πρώιμη Παρέμβαση για Νεογνά και Βρέφη (Baby Bobath).

Το 2009 εκπαιδεύεται στην Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.ΠΑΙ.ΤΕ.) λαμβάνοντας επιτυχώς το Πιστοποιητικό Παιδαγωγικής & Διδακτικής Επάρκειας.

Το 2013 ολοκληρώνει Μεταπτυχιακές Σπουδές (MSc) στο Τμήμα Φυσικής Επιστήμης και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης, με κατεύθυνση την Παιδαγωγική και Δημιουργική Μάθηση, και με θέμα διατριβής «Οι παρεμβάσεις σε Παιδιά με Αναπτυξιακή Διαταραχή του Κινητικού Συντονισμού - Μία Συστηματική Ανάλυση».

Σήμερα, παράλληλα με την εργασία της συνεχίζει να παρακολουθεί σεμινάρια για την συνεχή της ενημέρωση ως προς τις μεθόδους και τις τεχνικές θεραπείας.